Het Plein brengt inrichters samen op Vakbeurs Openbare ruimte

Ook dit jaar kunnen bezoekers aan Vakbeurs Openbare ruimte terecht op Het Plein. Voor het tweede jaar bundelen diverse bedrijven en organisaties hier hun krachten op gebied van de inrichting van de openbare ruimte.

De samenwerking is een voortzetting van de veelvuldige contacten tussen deze bedrijven bij het realiseren van projecten binnen de openbare ruimte in Nederland. Net als bij deze projecten staan ‘beleving’ en ‘cost of ownership’ centraal op Het Plein.

Visie

Jaap Suurmeijer van deelnemer Van de Moortel: „Wat heel sterk opvalt is dat iedere deelnemer dezelfde visie deelt over onze gemeenschappelijke openbare ruimte. De verschillende deelnemers functioneren onafhankelijk van elkaar, maar ondertussen komen we elkaar regelmatig tegen bij de verschillende projecten in heel Nederland. Onze individuele expertises worden in feite door ontwerpers, ingenieurs en opdrachtgevers samengebracht voor de projecten in hun stad, dorp of gemeenschap. Bij die projecten versterken wij elkaar.”

NVTL en BNO

De ondersteuning van beroepsverenigingen NVTL en BNO zet dit idee nog extra kracht bij. Andere deelnemers zijn: PUTkast, DCC, SmitsRinsma, Tomallo, Zorgeloos Groen, Aquaco, De Enk Groen & Golf, Rots Maatwerk en Steenbakkerij Vande Moortel. U vindt de bedrijven op Het Plein in Hal 4, standnummer 4.4.20.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties