Tuin en Landschap nieuws Jacqueline van der Kloet komt in mei met nieuw boek

Jacqueline van der Kloet komt in mei met nieuw boek

0

In mei dit jaar verschijnt er bij Forte Uitgevers een nieuw boek van Jacqueline van der Kloet. Een zeer persoonlijk boek dit keer, want de beplantingsdeskundige neemt de lezer mee haar eigen tuin in.

Nieuw persoonlijk boek Jacqueline van der Kloet

In twaalf hoofdstukken vertelt Van der Kloet wat een tuin maand na maand bijzonder en mooi maakt, en ze legt uit wat er door het jaar heen moet gebeuren. Bijzonder zijn de twaalf vaste standpunten die elke maand in haar theetuin in Weesp zijn gefotografeerd: ze geven een volstrekt uniek beeld van de tuin door het jaar heen. Bij Forte Uitgevers zijn de eerste spreads van het boek nu al in te zien.

Jacqueline van der Kloet is een tuin- en landschapsontwerper en gespecialiseerd in combinaties van vaste planten en bollen. Dit  heeft ertoe geleid dat ze geregeld wordt gevraagd om een bijdrage te leveren aan grote projecten in binnen- en buitenland. Voorbeelden zijn de beplanting van de nieuwe uitbreiding bij Het Concertgebouw in Amsterdam, beplantingen in The Battery in New York en de Lurie Garden in Chicago.

Jacqueline van der Kloet nieuw boek

Miranda Vrolijk
Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

Reageer op dit artikel

avatar