’Medewerkers dragen mondkapje met bedrijfslogo’

Bij Engelsman Hoveniers in Pijnacker weten ze hoe ze van de nood een deugd moeten maken: sinds de coronacrisis dragen de medewerkers een mondkapje met bedrijfslogo.

KVGM-coordinator Rik Tromp en Priscilla Engelsman van Engelsman Hoveniers. (Foto: Dick van Doorn)

Sowieso is een afwachtende houding het bedrijf vreemd: vorig jaar maart bij het begin van de coronacrisis, heeft het bedrijf direct een coronaprotocol opgesteld. Dat protocol stelt het bedrijf geregeld bij. Daarnaast werken de de medewerkers vanwege corona in ploegendiensten en de bezetting van de bedrijfswagens en het kantoor zijn sinds vorig jaar aangepast.

Drie bedrijven in de prijzen

Vanwege hun doortastende coronabeleid heeft Engelsman Hoveniers de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2020 gewonnen. Samen met de twee andere genomineerde bedrijven: Mastenbroek Bloembollen en Zoontjens Boomprojecten. Vanwege de corona-crisis besloot Stigas dit jaar de prijs aan alle drie de bedrijven uit te reiken.

KVGM-coordinator Rik Tromp en Priscilla Engelsman van het bedrijf zijn samen de Groene Gast van Tuin en Landschap nummer 7. Heb je een digitaal abonnement, dan kun je het artikel hier lezen.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties