Mini-symposium nieuwe stedelijke natuur

Hoe leg je nieuwe stedelijke natuur aan en hoe onderhoud je bestaand stadsgroen natuurlijker? Die twee vragen staan centraal op het mini-symposium ’Natuurbeheer en Natuurontwikkeling; Nieuwe stedelijke natuur’ dat op 12 oktober in Gouda plaatsvindt.

Het symposium wordt georganiseerd door adviesbureau Regelink ecologie en landschap. Vijf sprekers maken hun opwachting. Rob Luyk van Binder Groenprojecten vertelt samen met Emile van Rinsum van het Rotterdams Milieucentrum over de natuurlijke vegetaties van Station Hofplein. Daan Bleichrot laat namens het IVN de mogelijkheden van kleine bossen zien, het zogenoemde Tiny Forest. Mattijs van Dalen van NLGreenlabel gaat dieper in op de groene kansen op bedrijventerreinen en Maurice Kruk van Natuurmonumenten zet de Green Deal 1.000 ha Nieuwe Stedelijke Natuur centraal.

Aanmelden

De middag vindt plaats op 12 oktober van 15.00 tot 16.45 uur bij het Wellant College in Gouda. De toegang is gratis, graag wel vooraf aanmelden. Behalve Regelink zijn ook  Binder Groenprojecten, Bras Fijnaart, Hoek Hoveniers en Heem betrokken bij de organisatie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties