Nationale Gazon Demodag in Eemnes

Op woensdag 20 september vindt in Eemnes de Nationale Gazon Demodag plaats. Op een groot demoterrein kunnen bezoekers kennis maken met de laatste trends en innovaties in de sector, van bodem tot gras en bemesting, van watertechniek tot de nieuwste tuin- en parkmachines.

In één dagdeel en in een heuse praktijksetting spijkeren specialisten bezoekers helemaal bij. Je staat in een profielkuil, loopt op proefvakken en bent getuige van live-demonstraties met tal van onderhoudsmachines.

„Nationale Gazon Demodag wil hoveniers en groenbeheerders in kort tijdbestek veel elementaire kennis meegeven die direct inpasbaar is in de dagelijkse beroepspraktijk”, zegt coördinator René de Munnik van Limagrain Advanta. Op een terrein ter grootte van een voetbalveld zijn 12 haltes uitgezet waar doorlopend uitleg wordt gegeven.

Verder kun je in gesprek met adviseurs en ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Ook is er een paviljoen met een infomarkt over natuurlijke beheersing van ziekten en plagen en een prachtige veldbloemendemonstratie in het kader van de landschappelijke tuin en ecologisch groenbeheer. 

Nationale Gazon Demodag vindt op 20 september plaats op het buitenterrein van Gramefo Graszoden in Eemnes. Er is een doorlopend programma van 09.00 tot 17.00 uur.  Deelname is gratis na voorinschrijving op www.nationalegazondemodag.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties