Nationale Groendag 2017 in teken van klimaatadaptatie

  De Nationale Groendag 2017 in Krimpen aan den IJssel heeft als thema ‘Met groen en blauw naar klimaatbestendige steden’. Verschillende sprekers zullen ingaan op oplossingen tegen klimaatverandering in het stedelijk gebied.

  Andries Heidema, burgemeester van Deventer en vicevoorzitter van Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie zal het landelijke beleid rondom klimaatadaptatie toelichten. Tweede spreker is Mario Jacobs, wethouder van gemeente Tilburg. Hij zal ingaan op hoe Tilburg invulling geeft aan klimaatadaptatie. Als derde spreker zal Wim van Ginkel, CEO van de Koninklijke Ginkel Groep, toelichten wat de rol van groen en de groensector is bij de inrichting van klimaatbestendige steden.

  Prijsuitreiking Nationale Groencompetitie
  In de middag kunnen verschillende workshops worden gevolgd en wordt er een rondleiding gegeven door Krimpen aan den IJssel. Om 15:00 uur vindt de prijsuitreiking van de Nationale Groencompetitie plaats.

  De Nationale Groendag 2017 vindt plaats op 20 september van 9:45 tot 17:00 uur in Krimpen aan den IJssel. Het volledige programma is te vinden op de site van nationalegroendag.nl.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties