Olivier Copijn nieuwe algemeen directeur Van der Tol

Per 1 januari 2019 heeft Rob Franken zijn functie van Algemeen Directeur van Van der Tol overgedragen aan Olivier Copijn. Medio vorig jaar is dit in goed overleg met de overige leden van het managementteam besloten.

Rob Franken (l) en Olivier Copijn

25 jaar geleden werd Rob Franken benoemd tot Algemeen Directeur. Onder zijn leiding is het bedrijf gegroeid tot een bedrijf van 160 medewerkers en drie vestigingen. Met de juiste strategische aanpassingen is Van der Tol succesvol de economische crisis doorgekomen.

„De organisatie is financieel kerngezond en de vooruitzichten zijn in jaren niet zo goed geweest. Nu breekt er een nieuwe tijd aan met nieuwe uitdagingen. Een uitgelezen kans ook om, binnen de bestaande missie en visie, nieuwe wegen in te slaan.”

75 jaar
Volgend jaar bestaat Van der Tol 75 jaar en Olivier Copijn is na oprichters Ben en Bas van der Tol, Wim van der Tol en Rob Franken de vierde algemeen directeur die het bedrijf gaat leiden. Olivier Copijn is al sinds 2002 werkzaam bij Van der Tol. Hij begon zijn carrière als projectleider en maakt sinds 2010 deel uit van het managementteam in de functie van Directeur Realisatie.

Innovatie, duurzaamheid, professionaliteit en een hoge mate van service zijn al jaren de kernwaarden van Van der Tol. „Olivier is met zijn ervaring en visie op groen ondernemen als geen ander in staat samen met het talentvolle team van medewerkers vorm te geven aan ECOstad en de verdere ontwikkeling van ons bedrijf”, aldus Franken.

Rob Franken zal als grootaandeelhouder zijn kennis en ervaring blijven inzetten en zo nauw betrokken blijven bij de onderneming.

In Tuin en Landschap 3 geven Franken en Copijn in een dubbelinterview hun visie op de groene sector, het bedrijf Van der Tol en lichten ze de nieuwe rolverdeling binnen het bedrijf toe.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties