Pius de Podcast geeft uitleg over boomverzorging

Pius Floris Boomverzorging heeft ter ere van het veertigjarig bestaan een podcastserie gelanceerd over boomverzorging. In ’Pius de Podcast’ geven franchisemanager Jan-Willem de Groot en andere deskundigen van Pius Floris, zoals mede-oprichter Henk Werner tekst en uitleg bij allerlei aspecten van het vak van boomverzorger.

De eerste twee afleveringen van Pius de Podcast staan online. Foto: Shutterstock

De Groot en de anderen worden daarbij op locatie geinterviewd. Bijvoorbeeld op het monument voor de MH-17 waar voor elk van de 298 omgekomen inzittenden een boom is geplant. In de gesprekken gaat het uitgebreid over de praktijk van het vak. Maar ook de betekenis die bomen hebben voor mensen komt aan bod.

Pius de eik

Tussen de gesprekken door komt ’Pius de eik’ aan het woord. Vanuit het perspectief van de boom (in eerste instantie van een eikel), vertelt deze Pius hoe het hem gedurende zijn leven vergaat.

De productie van Pius de Podcast ligt in handen van Elianne Meijer en Joost Wilgenhof van Bast de Bomenpodcast in samenwerking met Jan Willem de Groot (Franchise Manager Pius Floris Boomverzorging).

De eerste twee van de zes afleveringen staan inmiddels online. Ze zijn hier te vinden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties