Publieksprijs Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs voor De Groot Hoveniers

  De Groot Hoveniers uit Volkel heeft de publieksprijs gewonnen bij de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2021. De juryprijs ging naar Forever Plants Group uit Honselersdijk.

  Voor de jaarlijkse prijs voor het ‘duurzaam inzetbaar houden van werknemers’ waren de genomineerden, naast Forever Plants Group en De Groot Hoveniers, Hofland Flowering Plants en De Jong Plant.

  Vlnr: Sander Uphus en Diane Prins (Forever Plants Group), Martijn de Groot (De Groot Hoveniers), Hans Koehorst (Stigas/LTO Nederland). Onder: Jeroen Brandenburg (Stigas/FNV) en Rick van der Heijden (De Groot Hoveniers). Foto: Stigas

  De juryprijs is uitgereikt aan Sander Uphus en Diane Prins van Forever Plants Group door Heidi Boussen, directeur Gezond & Veilig werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

  De publieksprijs werd uitgereikt aan Martijn de Groot en Rick van der Heijden van De Groot Hoveniers. Deze prijs werd uitgereikt door Jeroen Brandenburg van FNV en Hans Koehorst van LTO Nederland. Dit zijn respectievelijk de werknemers- en werkgeversvoorzitter van het Stigas-bestuur.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties