Rozenveld en Tuin en Vlinder ‘Duurzaamste hoveniers’

De titel ‘Duurzaamste hovenier van Nederland’ is dit jaar niet naar één, maar naar twee bedrijven gegaan. In de categorie ‘zonder personeel’ won Tuin en Vlinder goud, in de categorie ‘met personeel’ won Rozenveld Hoveniers. Brons was er voor Lagendijk Tuinservice.

De prijsuitreiking voor de Duurzaamste hovenier van Nederland vond woensdag plaats op het Groene Inspiratiepark op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. NL Greenlabel-oprichter en tv-persoonlijkheid Lodewijk Hoekstra reikte de prijzen uit.

Vlnr hoofdredacteur Tuin en Landschap en jurylid Ralph Mens, Arian Essenstam van sponsor Husqvarna, Hans Rozenveld van Rozenveld Hoveniers, Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder, Lodewijk Hoekstra, Adriaan Lagendijk van Lagendijk Tuinservice en juryvoorzitter Ruud Snijders van Innogreen. (Foto: Peter Bennink)

De winnaars ontvingen een accuheggenschaar uit handen van Arian Essenstam van Husqvarna, sponsor van de Duurzaamste hovenier en een van de initiatiefnemers van het Groene Inspiratiepark.

Twee winnaars
Volgens juryvoorzitter Ruud Snijders van Innogreen was de jury het er over eens dat er deze keer twee winnaars moesten worden aangewezen. Beide bedrijven haalden in de beoordeling hetzelfde aantal punten. Doordat het ene bedrijf wel personeel heeft en het andere niet, waren de kandidaten op sommige punten echter moeilijk te vergelijken.

In december heeft een jury met vertegenwoordigers van Tuin en Landschap, Innogreen en NL Greenlabel, samen met winnaar van vorig jaar Sjaak Willemstein, de drie genomineerde bedrijven bezocht. Binnenkort wordt bekend gemaakt hoe de verkiezingen voor de volgende editie eruit zullen zien.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties