Ruim 16.000 bezoekers voor derde editie GroenTechniek Holland

De derde editie van GroenTechniek Holland is volgens de organisatie, zeker gezien de slechte weersomstandigheden, goed verlopen. In totaal kwamen in de drie dagen dat de beurs duurde ruim 16.000 bezoekers, een kwart minder dan de vorige editie. Twee jaar geleden kwamen er bijna 22.000 bezoekers op de beurs af.

De beursdagen werden gekend door wisselvallig weer met veel buien. Op woensdag gold code geel in Flevoland wegens de verwachte storm. De beursorganisatie had voorzorgsmaatregelen genomen door grote banners op te rollen en had standhouders opgeroepen alles in de stands goed vast te zetten. Hierdoor bleef de schade beperkt en kon de beurs wel open blijven.

Beursmanager Willem Bierema: ‘Het waren weliswaar minder bezoekers, maar men was tevreden omdat de kwaliteit van het bezoek goed was, zo hoorden we terug van het merendeel van de exposanten. De serieus geïnteresseerde klanten met aankoopplannen kwamen, maar men zag ook nieuwe bezoekers. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de volgende editie van GTH, die gaat plaatsvinden in september 2019.’

Gerard Heerink, directeur van Fedecom: “Wij ontvingen 1.100 leerlingen van VMBO en ROC, die we in contact hebben gebracht met deelnemende bedrijven op de beurs. Zo maakten de leerlingen kennis met de praktijk van de groentechniek en boden we nieuw talent een oriëntatie op hun toekomstige werkomgeving. Zowel bedrijven als leerlingen reageerden enthousiast.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties