Samenwerking Groenkeur en Vakbeurs Openbare Ruimte

Stichting Groenkeur en Vakbeurs Openbare Ruimte zijn een nieuwe samenwerking aangegaan voor Vakbeurs Openbare Ruimte 2019. Bezoekers kunnen dit jaar op de beursvloer weer een interessante route volgen: de Groenspiratietour.

Groenkeur wil met het partnership de groene ruimte een duurzame kwaliteitsimpuls geven. Ze ondersteunt deelnemers en opdrachtgevers al meer dan 15 jaar in het nastreven van kwaliteit bij de aanleg en het beheer van de groene ruimte. Groenkeur-directeur Dick Oosthoek: „Of het nu gaat om maaien, snoeien, bomen, groene daken en gevels, sportvelden of schoolpleinen; opdrachtgevers kunnen voor het hele spectrum terecht bij gecertificeerde ‘Groenkeur-ondernemers’.”

Korte pitch

Bezoekers kunnen dit jaar op de beursvloer weer de Groenspiratietour volgen. Deze route leidt langs exposanten die in een korte pitch vertellen over ontwikkelingen uit het groene vakgebied. Op deze manier vergaar je in één uur veel kennis over groene innovaties én heb je informatie gehoord die je normaliter bij een standbezoek niet meteen bespreekt. De tours worden tweemaal per dag gehouden en beginnen bij de Kiosk op de beursvloer. Als je deelneemt krijg je een koptelefoon, zodat je ervan verzekerd bent niets te missen van de pitches.

Platform

Vakbeurs Openbare Ruimte is hét platform voor professionals die zich bezighouden met ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Naast groen zijn er nog zeven facetten die aan bod komen tijdens het evenement: Sport Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, en Advies & Beheer. De vakbeurs houdt op 2 en 3 oktober haar 16e editie in Jaarbeurs Utrecht.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties