Groenkeur en Bureau Erkenningen bundelen krachten

  Groenkeur en Bureau Erkenningen gaan per 1 januari 2022 innig samenwerken. Richtlijnen die nauw verwant zijn worden gebundeld. Ook neemt Groenkeur zijn intrek in het gebouw in Ede waar Bureau Erkenningen en het bestuursbureau van Aeres Groep zijn gevestigd.

  Hoewel er op organisatorisch vlak een krachtenbundeling plaatsvindt, blijven de merknamen Groenkeur en Bureau Erkenningen bestaan. Bastiaan Pellikaan, voorzitter van Stichting Bureau Erkenningen: „Het afgelopen half jaar is gebruikt om de puzzelstukjes in elkaar te passen. De aandacht is uitgegaan naar de inrichting van het onafhankelijke schemabeheer.”

  Vakmanschap

  Ineke Mastenbroek, voorzitter van Stichting Groenkeur: „Dit is een belangrijke asset om onder accreditatie te kunnen werken. Vanzelfsprekend kunnen de deelnemers blijven rekenen op de onverminderde inzet van de stichtingen om de kwaliteit en het vakmanschap van de sector te bevorderen.”

  Gezamenlijk beheren beide stichtingen straks bijna 80.000 vakbekwaamheidsbewijzen en kennen een register met ruim 225 aangesloten bedrijven. Beide stichtingen beheren persoons- en bedrijfscertificaten in het groene domein.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties