Speeddaten in het bos

  Gemeente Zeist, Staatsbosbeheer en sociale dienst Kromme Rijn Heuvelrug bieden werkgevers de mogelijkheid om nieuwe werknemers ‘live’ aan het werk te zien in het bos.

  Het project Het Brede Bos biedt deelnemers de kans om werkervaring op te doen, een praktijkopleiding te volgen en de mogelijkheid door te stromen richting een reguliere of betaalde baan.

  Groenbedrijven
  Diverse groenbedrijven hebben zich al gecommitteerd aan het project en toegezegd flexibel of vast gebruik te gaan maken van de pool medewerkers die door het project ontstaat.

  Directeur David van Maanen van RSD Kromme Rijn Heuvelrug: „De deelnemers doen binnen het project niet alleen vakkennis en werkervaring op, er is ook tijd en persoonlijke aandacht voor ontwikkeling en het maken van een volgende passende stap op de arbeidsmarkt.”

  Speeddates
  Tijdens de opleidingsperiode kunnen werkgevers in de groenvoorziening via speeddates kennismaken met deelnemers, zodat beide partijen aan elkaar kunnen wennen.

  Groenbedrijven die interesse hebben in het project kunnen contact opnemen met Patrick van den Berg, accountmanager RSD, via p.vandenberg@rsdkrh.nl.