Stichting Steenbreek en NL Greenlabel bundelen krachten

NL Greenlabel en Stichting Steenbreek hebben maandag een samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties getekend. Dit gebeurde bij der afsluiting van de maand van het Vergeten Tuinseizoen.

Het doel is om te komen tot een langdurige samenwerking waarbij beiden synergie verkrijgen door de krachten, kennis en netwerken te bundelen. Dit gebeurt al door het samen organiseren van acties zoals de ‘Week van de groene tuin’ en ‘Het Vergeten Tuinseizoen’.

Daarnaast voegt Stichting Steenbreek de producten van NL Greenlabel, zoals NL Gebieds- en Terreinlabel en de Nationale Tuincheck, aan haar Groene Menukaart toe. Zo kan worden ingespeeld op de vraag vanuit de samenleving om te komen tot sterke coalities die overheden kunnen ondersteunen bij hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Stichting Steenbreek maakt in het verlengde van de samenwerking gebruik van het partnernetwerk van NL Greenlabel, opgeleide experts, de innovatie en de wetenschappelijke onderbouwing waar door NL Greenlabel hard aan gewerkt wordt.

Na afloop van de talkshow over het ‘Vergeten Tuinseizoen’ tekenden Lodewijk Hoekstra namens NL Greenlabel (rechts) en Roel van Dijk namens Stichting Steenbreek de samenwerkingsovereenkomst.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties