Tuin & Park Expo verplaatst naar 2023

  De eerste editie van Tuin & Park Expo wordt verplaatst naar september 2023. De beurs stond gepland voor 31 augustus en 1 september in Gorinchem.

  „Het concept van een kennis- en productevent op de locatie Gorinchem is zeker positief ontvangen, maar het tijdstip in de markt is iets te vroeg gebleken. Als we het doen, dan willen we het ook goed doen. Juist bij een eerste editie van een nieuw concept. Daarom hebben we besloten Tuin & Park Expo te verplaatsen. Dit besluit wordt gesteund door onze samenwerkingspartners en ook alle exposanten zijn inmiddels op de hoogte, waarbij het overgrote merendeel direct liet weten mee te gaan naar september 2023”, aldus Ramon Schlepers van beursorganisator Easyfairs.

  Aanlooptijd te kort

  Het idee om een nieuwe, kwalitatieve beurs te organiseren voor beslissers in de groenbranche leefde al langer bij Easyfairs. Schlepers: „Onze locatie in Gorinchem leent zich hier uitstekend voor, omdat in de regio Zuid-Holland een gigantische populatie hoveniers- en groenbedrijven zit. Ook is Gorinchem op rij-afstand van Belgische groenprofessionals. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een succes van te maken, maar helaas bleek de aanlooptijd naar deze beurs te kort. Bovendien is het momenteel ontzettend druk in de markt.”

  Groene Sector Vakbeurs

  Door de verplaatsing van Tuin & Park Expo naar september 2023 is de eerstvolgende groenbeurs van Easyfairs De Groene Sector Vakbeurs op 11, 12 en 13 januari 2022 in Evenementenhal Hardenberg. „Daar kijken we met elkaar ontzettend naar uit. De Groene Sector Vakbeurs is een begrip in de markt en is bovendien elk jaar weer een feest om te mogen organiseren. We hopen dan ook weer vele groenprofessionals te mogen verwelkomen in Hardenberg. De beursvloer is al nagenoeg volgeboekt, dat betekent zeven beurshallen vol met exposanten. Dat zijn fantastische vooruitzichten”, aldus Schlepers.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties