Vakbeurs Openbare Ruimte 2020 gaat niet door

Beursorganisator ExpoProof annuleert de Vakbeurs Openbare Ruimte die voor 2 en 3 december stond gepland. De organisator richt zich nu op de evenementen in 2021, waarvan de editie van Vakbeurs Openbare Ruimte plaatsvindt op 22-23 september in Jaarbeurs Utrecht.

Jean Paul Boon, directeur communicatie: „Hoe veilig en verantwoord de beurs dankzij het Stay & Go-concept ook zou zijn geweest, in de huidige omstandigheden kunnen we de hoge kwaliteit waar wij om bekend staan niet garanderen. Het is jammer dat alle openbare ruimte-professionals de kans niet is gegund om bij elkaar te komen. Juist nu er zoveel gaande is in dit vakgebied waar in feite iedereen mee te maken heeft.”

Behoefte

Er hadden zich inmiddels al 2.000 bezoekers geregistreerd voor de beurs. Boon: „Hieruit blijkt dat er veel behoefte is om weer fysiek bij elkaar te komen. Dat sterkt ons in elk geval in onze overtuiging dat de toekomst er voor vakbeurzen, ondanks het huidige sentiment, gewoon goed uitziet. Het zal even tijd nodig hebben, maar mensen zullen elkaar altijd willen blijven zien. In het echt.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties