Wellant mbo wint duurzaamheidsprijs

  Wellant mbo heeft de verkiezing SustainaBul MBO gewonnen. Daarmee mag de school zich de duurzaamste mbo van Nederland noemen. De verkiezing vond plaats op 11 december, tijdens het slotevent van Duurzaam Denken & Doen, georganiseerd door Coöperatie Leren voor Morgen.

  SustainaBul MBO is dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door Coöperatie Leren voor Morgen. Zij organiseert de wedstrijd om duurzaamheid in het mbo te stimuleren. Van 7 tot en met 11 december organiseerde de stichting het symposium Duurzaam Denken & Doen. Tijdens deze week konden mensen die in het mbo werken workshops volgen over duurzaamheid. Het slotevent was te volgen via een livestream op YouTube en werd gehost door Wellantcollege.

  V.l.n.r.: Gerrit Vreugdenhil ROC van Flevoland en Amsterdam; Gabe van der Zee van Wellantcollege en Dominique Majoor van Koning Willem I College.

  Leefbare stad en klimaat

  Wellant mbo stond in de finale samen met Koning Willem I College en ROC van Amsterdam en Flevoland en scoorde hoge ogen met de opleiding Leefbare Stad en Klimaat. Ook de duurzame bedrijfsvoering binnen de school en de samenwerking met het bedrijfsleven en de maatschappij in de hotspots zorgden voor de eerste plek.

  Bron en foto: Wellantcollege

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties