Hortipoint Bloemencampagne nu op de televisie te zien

Bloemencampagne nu op de televisie te zien

0

De nieuwe collectieve bloemencampagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ is nu te zien op de Nederlandse televisie. De commercial wordt tot en met zondag 21 oktober uitgezonden op de commerciële zenders en bij de publieke omroep.

De campagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ is ontwikkeld op het groeiplatform Connecting Friends en is te zien in Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Een film van 60 seconden vol bloemen en emotie vormt de kern en wordt nu vertoond op de Nederlandse televisie. Ook in Duitsland wordt deze uitgezonden. Daarnaast zal de campagne voorbij komen op digitale schermen, online en op de sociale media. Op een moderne en soms zelfs activistische manier wordt getoond waarom de wereld meer bloemen nodig heeft.

Zo laten vanaf donderdag 11 oktober bekende bloemkunstenaars, in het straatbeeld van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam zien waarom we meer bloemen nodig hebben. Op de Neude in Utrecht, in de Markthal in Rotterdam en op het Westergasterrein in Amsterdam zullen spectaculaire graffiti stukken, gemaakt van bloemen, verschijnen. De kunstwerken zullen twee dagen lang te bewonderen zijn voor het publiek.

Ook benieuwd naar de collectieve plantencampagne? Daarover meer in Vakblad voor de Bloemisterij nummer 41, die op 12 oktober verschijnt.

Reageer op dit artikel

avatar