Derde fotoinspiratieboek YourLily vanaf nu verkrijgbaar

Tijdens de Dutch Lily Days heeft YourLily, het promotiecollectief voor de Nederlandse leliesector, zijn derde fotoboek gepresenteerd. Deze editie bevat veel bruidswerk met lelie in de hoofdrol.

 

Het boek met inspirerend gefotografeerd bloemwerk heeft de titel ‘YourLily, the wedding edition & more’. Net als voorgaande twee edities zijn er zo’n 5.000 exemplaren gedrukt. Ze zijn voor €5 per stuk verkrijgbaar bij YourLily en bedoeld als relatiegeschenk. De handel is er dol op, gaf teler Jhon Koopman onlangs namens YourLily aan. Handelaren zien het boek als handig instrument om bloemisten en arrangeurs over de hele wereld te inspireren.

Sint-Petersburg

De foto’s voor het bijna tweehonderd pagina’s tellende boek zijn geschoten in Sint-Petersburg. Telers en handelaren kunnen die foto’s en materiaal van eerdere fotoshoots gratis gebruiken, bijvoorbeeld voor hun eigen site of Facebookpagina. Niet heel veel telers doen dit al, bleek onlangs tijdens een vakbijeenkomst op Keukenhof.

Achterin het boek staat een groot deel van het lelie-assortiment opgenomen, gesorteerd op kleur en inclusief aanduiding over type lelie en geur.

Kinderboek in de maak

Yourlily heeft door afdracht van telers jaarlijks een promotiebudget van €125.000. Daarvan is €25.000 bestemd voor het maken van het fotoboek. De rest gaat op aan de aanwezigheid op beurzen en evenementen. Nieuw is dat er dit jaar ook een kinderboek uitgebracht zal worden: ’Lily wil bloeien’.  Rond de Kinderboekenweek in oktober zal het beschikbaar zijn. In het boekje komen niet alleen lelies aan bod: als eindresultaat heeft de hoofdpersoon een compleet boeket geformeerd.

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties