Dutch Flower Group breidt directie uit met Chief Information Officer

Door de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering binnen de sierteeltsector heeft Dutch Flower Group besloten de directie te versterken met chief information officer (cio) Michel van Hout (50) Hij heeft expertise op het gebied van Digital en IT.

DFG verwelkomt Michel van Hout (50) als chief information officer per 1 januari 2018. Hij  is ruim 25 jaar werkzaam geweest in de luchtvaart, waarvan 22 jaar bij KLM en de laatste drie jaar in de functie van VP ICT bij Transavia, onderdeel van KLM.

Van Hout maakt bewust een overstap naar de sierteeltsector met deze rol binnen DFG: „Ik zie ernaar uit om met mijn jarenlange IT ervaring binnen de internationale logistieke wereld van de luchtvaart, mede vorm te gaan geven aan het transformatieproces op het gebied van IT binnen Dutch Flower Group.”

Vanaf 1 januari 2018 bestaat het Executive Committee van DFG uit: Marco van Zijverden (CEO), Harry Brockhoff (CFO), Ruud Knorr (Director Plants), Boudewijn Rip (Director Retail), Marco Vermeulen (Director Wholesale & Sourcing), Marcel Zandvliet (Director Marketing) en Michel van Hout (CIO).

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties