Dutch Flower Group brengt import onder één naam: Coloríginz

Dutch Flower Group brengt al het importaanbod van de aangesloten kwekers van Green Connect, Rose Connect en OZ import samen onder één naam: Coloríginz. De drie bedrijven werken al intensief samen.

Dat is ook de reden dat is besloten een gezamenlijk platform en een bijbehorende nieuwe naam te ontwikkelen, zo hebben de drie bedrijven in een verklaring bekendgemaakt. Green Connect, Rose Connct en OZ Import opereren reeds samen vanuit een centrale website, webshop en bijhorende VMP koppelingen. ‘Eén naam voor dit gezamenlijke platform is dan ook een logische stap.’

Alle producten zijn op de nieuwe website te vinden voor de klant, met daarbij veel meer gedetailleerde informatie vanuit de kweker dan voorheen. Ook zijn elementen als beschikbaarheid, maar ook de plaats van herkomst en bijvoorbeeld bijbehorende duurzaamheidscertifcaten te vinden op het platform. De kweker wordt bijgestaan door de productspecialisten om de productie via het platform te vermarkten en de klant tailormade te bedienen, zo benadrukt Coloríginz.

De nieuwe naam, die dezer dagen op de Trade Fair wordt gelanceerd, vormt de verbinding tussen de woorden Color en Origin: Color, vanuit de veelheid van keuzes uit type florale producten en bijbehorende unieke kleuren en Origínz gezien de veelheid van exclusieve bronnen waar de exotische bloemen, decoratief groen en rozen vandaan komen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties