Ervaar het vakblad op pc, tablet of smartphone

Al bijna 75 jaar presenteert het Vakblad voor de Bloemisterij haar abonnees vakinformatie over de Nederlandse en internationale sierteelt via een papieren uitgave. En daar gaat ook niets aan veranderen. Als redactie blijven we het wekelijkse vakblad met evenveel zorg en liefde maken. Uiteraard gaan we ook met de digitale tijd mee.

Daarom hebben we, met hulp van externe vormgevers en programmeurs, Bloemisterij Digitaal ontwikkeld. Op www.digitaal.bloemisterij.nl bieden we je vanzelfsprekend alle artikelen en rubrieken uit de vertrouwde papieren editie aan, maar dan in een optimale digitale presentatie. Dit maakt het lezen van onze verhalen, interviews, columns, marktanalyses en meer op een beeldscherm een stuk aangenamer.

Automatisch aanpassen
Of je een artikel nu op een smartphone, tablet of pc bekijkt, de tekst en foto’s bij een artikel passen zich automatisch aan de grootte van het scherm aan. We hebben bewust de volgorde van de artikelen uit onze papieren editie gehandhaafd, zodat je in de inhoudsopgave eenvoudig en herkenbaar de koppen van de artikelen kunt doornemen.
Maar anders dan in het papieren vakblad, biedt de online omgeving onbeperkte ruimte om artikelen aan te vullen met meer inhoud dan alleen tekst. Zo biedt de digitale editie van het Vakblad voor de Bloemisterij ook de mogelijkheid om te kijken en te luisteren. Niet alleen kunnen we meer foto’s aan artikelen toevoegen, ook kunnen onze verhalen worden verrijkt met video’s of audiofragmenten.

Anders dan het papieren vakblad, dat elke vrijdag bij de abonnees in de bus valt, biedt Bloemisterij Digitaal voor ons ook de mogelijkheid om jou als abonnee tussentijds te informeren over belangrijke ontwikkelingen. Regelmatig gaan we voor onze abonnees dan ook extra artikelen in het digitale magazine plaatsen om zo adequaat en gedegen het nieuws te duiden.

Preview belangrijke artikelen
Op Bloemisterij Digitaal vind je elke vrijdag een verse editie van het Vakblad voor de Bloemisterij in een moderne vorm terug. Onze belangrijke artikelen, achtergrondverhalen, interviews en marktanalyses kan je vanaf deze week ook terugvinden als Plus-artikel op deze nieuwssite vakbladvoordebloemisterij.nl. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en je hebt direct toegang tot elk Plus-artikel.

Hierbij schromen we dan ook niet om eerder dan het verschijnen van de papieren of digitale editie belangrijke artikelen alvast voor je beschikbaar te stellen. Zo heb je bij ons als abonnee altijd een streepje voor. We nodigen je daarom graag uit ons nieuwe digitale vakblad uit te proberen. We wensen je veel leesplezier.

Zo log je in

Je kunt onze nieuwe digitale magazines van het vakblad bekijken op www.digitaal.bloemisterij.nl. Daarvoor moet echter eerst je gebruikersnaam en wachtwoord, die je van ons als abonnee in het verleden per e-mail hebt ontvangen, worden gevalideerd. Dat kan door in 
te loggen op onze nieuwssite vakbladvoordebloemisterij.nl. Meld je hier eerst aan. Ben je succesvol ingelogd, dan kan je vervolgens met 
dezelfde gebruikersnaam (je emailadres) en wachtwoord toegang krijgen tot de digitale magazines op www.digitaal.bloemisterij.nl. Heb je een vraag over je account? Stuur dan een e-mail naar: inlogcode@hortipoint.nl

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties