Home De Boomkwekerij Floriday en Blueroots willen koppelen

Floriday en Blueroots willen koppelen

0
Floriday en Blueroots willen koppelen

Marco van Zijverden, CEO Dutch Flower Group, benoemde in zijn laatste column in het Vakblad voor de Bloemisterij het belang van de koppling tussen platforms Floriday en Blueroots. Van Zijverden stak in zijn column de hand uit naar FloraHolland. Royal FloraHolland meldt blij te zijn met de woorden van Van Zijverden. „We zitten volledig op dezelfde lijn”, aldus CEO Steven van Schilfgaarde.

Dutch Flower Group stelt dat Blueroots en Floriday floreren bij een goede samenwerking. Hij riep in zijn laatste column dan ook FloraHolland op om vervolgstappen te nemen en hij hoopte dat de veiling leiderschap zou tonen.

CEO Steven van Schilfgaarde meldt blij te zijn met de uitgestoken hand van Marco van Zijverden. „We zitten volledig op dezelfde lijn. Recent heb ik in het interview met het Vakblad voor de Bloemisterij aangegeven dat ik de sierteelsector wil versterken door samen te werken. Daarbij ging het ook over de samenwerking tussen Floriday en Blueroots. We voeren daar met elkaar vruchtbare gesprekken over. Dit is goed nieuws voor de hele sierteeltsector.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties