Cyclaam Verano Victoria vult Super Serie aan

Schoneveld Breeding heeft zijn cyclamensortiment van Super Serie Verano aangevuld met kleurtype ’Victoria’. Het nieuw kleurtype kenmerkt zich door de licht gekartelde rand in combinatie met het gekleurde oog. Als eerste is de kleur light-pink beschikbaar.

Het kleurtype ‘Victoria’ bevat 100% dezelfde bloemen en gaat perfect samen met de overige kleuren in Super Serie Verano. Victoria Light Pink is nu pre-commercieel en wordt officieel geïntroduceerd in seizoen 2019/2020. De komende jaren wordt aangevuld met nieuwe kleuren. Tevens is de verwachting dat dit kleurtype ‘Victoria’ in andere series binnen Super Serie van cyclaam zal verschijnen.

Het nieuw kleurtype ’Victoria’ kenmerkt zich door de licht gekartelde rand in combinatie met het gekleurde oog. Als eerste is de kleur light-pink beschikbaar.

Ideaal voor zomerteelt

Verano staat bekend om haar snelle en uniforme bloei en is door zijn unieke genetica ideaal voor planmatige zomerteelt. Verano vormt samen met Carino en Mini Winter van Schoneveld Breeding een perfect trio, aldus de veredelaar uit Wilp: van zomer tot winter een mini cyclaam in het assortiment! Tijdens de Flower Trials zijn cultivars te bezichtigen bij Plantenkwekerij P. van Geest, Herenlaan 21 in Maasland.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties