Genomineerden Dutch Flower Awards 2017 bekend

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar wederom negen kwekers genomineerd voor de Dutch Flower Awards. Dit jaar staat bij de verkiezing ‘digitalisering’ centraal.

Het is inmiddels de 16e keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners in de schijnwerpers zet. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers

Bij de snijbloemen zijn de nominaties gegaan naar Sunlife Flowers (helianthus), De Haas Calla’s (zantedeschia, helleborus) en Winco Holland (snij-echeveria). In de categorie Planten zijn Ten Have Plant (campanula, cyclamen), Van der Voort Potplanten (spatiphyllum, azalea en ludisia) en Oriental Growers (o.m. bonsai, lucky bamboo, cactus) de genomineerden.

De kwekers Verdes Export Maresme S.L. (pistache; snijgroen uit Spanje), Mystic Flowers (rozen, uit Ecuador) en Nini Flowers (rozen, uit Kenia) zijn dit jaar de genomineerde buitenlandse partners voor de Dutch Flower Awards.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer op donderdag 9 november om 15.00 uur op de DFG stand 17.2.

DFG staat na de uitreiking van de Awards ook stil bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, worden uitgereikt door Marco van Zijverden, CEO van DFG.

Dutch Flower Group (DFG) bestaat uit 30 gespecialiseerde handelsbedrijven. Met 2.330 medewerkers realiseerde Dutch Flower Group een omzet in 2016 van ca. € 1,4 miljard naar 60 landen wereldwijd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties