Gerhard van der Bijl verlaat Royal FloraHolland

Gerhard van der Bijl gaat Royal FloraHolland per 1 oktober verlaten. De Chief Commercial Officer gaat aan de slag bij Albert Heijn.

Gerhard van der Bijl laat in een persbericht weten met heel veel plezier en inzet gewerkt te hebben aan de transformatie van Royal FloraHolland. „Samen met  collega’s en partners van binnen en buiten de sector hebben we mooie resultaten geboekt. De koers is goed en er ligt nog veel moois in het vooruitzicht.”

Van der Bijl realiseert zich dat het werk nog niet klaar is. „Er kwam een ‘once in a lifetime opportunity’ voorbij die ik met beide handen heb aangegrepen.”

Directeur Steven van Schilfgaarde zegt dat Van der Bijl een cruciale bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van het digitale platform Floriday, de samenwerking met Blueroots en het inrichten van de IT-organisatie. „Ik dank hem voor zijn bijdrage. Ik vind het jammer dat hij er voor heeft gekozen zijn carrière elders voor te zetten, maar respecteer zijn keuze.”

Van der Bijl kwam in oktober 2016 in dienst bij de veiling. In januari 2019 werd hij benoemd als CCO van de veiling.

Fedor Hoevenaars is de opvolger. Hij zal de rol van CCO ad interim gaan vervullen. Hoevenaars maakt al een jaar deel uit van het Management Team van Royal FloraHolland en is betrokken bij de ontwikkelingen binnen de afdeling Commercie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties