Gratis standruimte voor de tuinbouw op Vakantiebeurs in Utrecht

De organisatie van de Vakantiebeurs in Utrecht en Edventure, het ‘tuinbouw-reisbureau’ uit Costa Rica, bieden tuinbouwbedrijven en –organisaties gratis standruimte aan.

Vorig jaar werd de stand van Edventure uitgeroepen tot de ‘beste beurspresentatie’ van de Vakantiebeurs. Daarom krijgt ze van de organisatie van de beurs extra standruimte aangewezen. Deze ruimte stelt ze ter beschikking aan tuinbouwbedrijven.

Het tuinbouwgedeelte wordt apart gepresenteerd in een corridor van 15 bij 6 meter. Aangrenzend wordt een informatie- en verkooppunt ingericht (4 bij 4 meter).

Deelnemende tuinbouwbedrijven kunnen kosteloos een stand inrichten die weergeeft op welke wijze de natuur gebruikt wordt om de Nederlandse producten te produceren; en informatie verstrekken en producten verkopen vanuit een ‘informatie- en verkooppunt’;

Bedrijven kunnen ook deelnemen als medeorganisator aan een educatieve prijsvraag waarin vragen over de deelnemende bedrijven centraal zullen staan en waarmee een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Costa Rica gewonnen kan worden. Deze prijsvraag wordt ontwikkeld door Edventure in samenwerking met www.mooiwatplantendoen.nl (Bloemenbureau Holland).

De Vakantiebeurs in Utrecht (9 – 14 januari 2018) is met 110.000 bezoekers en 1.200 deelnemende bedrijven de derde toeristische beurs van Europa.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties