Green Event Centre ondergaat metamorfose

Op 17 augustus is officieel de nieuwe Green Event Centre op feestelijk wijze geopend. Bunnik Plants, Salm Boskoop en Van Lint vonden het na 10 jaar tijd voor een metamorfose met de nadruk op beleving.

De drie partijen zijn het Green Event Centre in 2007 gestart om samen met hun klanten steeds nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen om zo meerwaarde te creëren voor de consument. Het Green Event Centre heeft volgens de initiatiefnemers zijn waarde bewezen. Nu, 10 jaar later, was het tijd voor een complete metamorfose.

In het nieuwe Green Event Centre draait alles om beleving. Dat komt onder andere tot uitdrukking in de inrichting en een gigantische led wall waarmee eenvoudig steeds nieuwe concepten gebouwd kunnen worden. Het moet eenheid uitstralen.

„Ons doel is de consument te verrassen door hen een creatieve oase van plant, pot en meer voor te schotelen”, meldt Thomas Bunnik. Ruim 250 klanten werden bij de opening verrast door optredens van Great Piano’s, een ritje door de glijbaan, heerlijke gerechten en mooie drankjes, en uiteindelijk ging het dak eraf bij het optreden van Lange Frans.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties