MEERgroothandel heeft onstuimige groei achter de rug

Vier onstuimige jaren van groei heeft MEERgroothandel uit Honselersdijk achter de rug. Eigenaren Mirjam en Jeroen van der Meer nemen even een adempauze en kijken wat de toekomst gaat brengen.

„Wij zullen nooit 5 jaar vooruitplannen, zeker niet langs vastgezette lijnen. Niemand kan immers op dit moment inschatten hoe de handel en het handelen op en via de veiling er over 5 jaar uit ziet”, aldus Mirjam van der Meer die samen met broer Jeroen het groothandelsbedrijf runt.

„We zien wel wat er op ons pad komt. Veel van de beslissingen die wij de afgelopen jaren hebben genomen, stonden niet in ons oorspronkelijke bedrijfsplan. En zo open blijven we tegen het ondernemerschap aan kijken. Als we rendabel kunnen groeien, zullen we groeien. Als we van de cash-en-carry afscheid moeten nemen, omdat de marktontwikkelingen ons daartoe dwingen, dan focussen we ons weer alleen op onlineverkoop.”

Lees aanstaande vrijdag, 17 februari, in het Vakblad meer over de koers van MEERgroothandel. En hoe Mirjam en Jeroen het runnen van dit bedrijf combineren met het runnen van cactuskwekerij Van der Meer.