IPM ESSEN gaat door: “90 procent landenstands komt”

De handelsbeurs IMP ESSEN gaat eind januari 2021 vooralsnog ‘gewoon’ door. Negentig procent van de aanwezige landenstands heeft inmiddels haar aanwezigheid bevestigd, aldus de organisatie van het evenement.

Tom Kraayvanger, communication officer van IPM, laat weten dat Amerika aanwezig is op de beurs. Daarnaast zijn er aanmeldingen binnengekomen van standhouders uit China, Indonesië, Israël, Sri Lanka, Zuid-Korea en Taiwan. „We verwachten een succesvolle beurs door al deze positieve factoren.”

Up-to-date blijven
In een persbericht meldde IPM dat de crisis duidelijker dan ooit heeft gemaakt hoe belangrijk uitwisseling binnen de groene industrie is om up-to-date te blijven. „De IPM ESSEN van 26 tot 29 januari 2021 biedt dit allemaal. Naast een uitgebreid expositieprogramma op het gebied van planten, techniek, bloemsierkunst en tuinelementen wordt ’s werelds meest toonaangevende tuinbouwbeurs vergezeld van een topprogramma met trendshows, forums en wedstrijden.” Aan de voorwaarden om een beurs te houden in corona-tijd is de beurs helemaal ingericht, aldus de website van IPM ESSEN.

In beursgebouw Messe Essen vond begin juli een eerste fysieke beurs plaats na de uitbraak van de coronacrisis. De bruidsbeurs leverde volgens de beursorganisatie het bewijs dat ook IPM Essen in januari succesvol kan zijn, aldus het nieuwsbericht van De Boomkwekerij.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties