Jubileumgeschenk Anthura voor de Hartstichting

Veredelaar Anthura heeft € 27.893 voor de Hartstichting opgehaald bij het afsluitende feest ter gelegenheid van haar 80-jarig jubileum. Op 7 september jl. waren ruim 1.000 relaties, collega’s, familie, vrienden en buren aanwezig op het jubileumfeest in Bleiswijk.

Op 4 oktober is de cheque ter waarde van € 27.893 door communicatiespecialist Laetitia de Goeij van Anthura overhandigd aan Marieke Dekker, relatiemanager van de Hartstichting.

Anthura draagt met de donatie haar steentje bij aan het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten. Dat de Hartstichting het uitverkoren goede doel zou worden, was snel besloten. Het jubileumfeest viel in de maand september en sinds 2014 zetten de Nederlandse anthuriumkwekers zich in die maand in voor de Hartstichting.

Het opgehaalde geld tijdens het jubileumfeest plus dat van de acties door de anthuriumtelers, is bestemd voor de aanschaf van AED’s. Rond begin november, bij de overhandiging van de cheques aan de Nederlandse Hartstichting, zal bekend worden gemaakt welk eindbedrag alle acties van anthuriumtelers in september heeft opgeleverd. In 2017 haalden zij in totaal €30.125 op.

Op 4 oktober is de cheque ter waarde van € 27.893 door communicatiespecialist Laetitia de Goeij van Anthura (rechts) overhandigd aan Marieke Dekker, relatiemanager van de Hartstichting.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties