Capillo wint Golden Singolo Award

De Golden Singolo Award is dit jaar naar bloemist Robbert Knippenberg van Capillo uit Herten gegaan. Volgens de orchideeënkweker is deze bloemist met zijn onderscheidende creaties een voorbeeld voor collega’s.

Jaarlijks reikt Opti-Flor de Golden Singolo Award uit aan een bloemist die de bloemen en palnten, waaronder de orchidee, op een bijzondere manier verwerkt en aanbiedt. Op 18 november, tijdens de Orchid Inspiration Night bij kwekerij Opt-flor, werd de Award uitgereikt aan Capillo, een bloemenwinkel uit Herten.

Marco Hendriks: „Wij willen bloemisten inspireren en dat doen we onder andere door ze uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store Creating Center en onze recent geopende Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor het eigen bedrijf.”

Twee van de drie genomineerden op het podium. Met Capillo werd een live-verbinding tot stand gebracht en Chris Leichtenberg (derde van links) nam namens de winnaar de award in ontvangt.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties