Event RoboCrops verplaatst naar oktober

Het event RoboCrops is verplaatst van 23 en 24 april naar een eendaagse bijeenkomst op 23 oktober. Wel vinden er op 24 april diverse online workshops plaats rondom het thema ‘Robotica in de agrarische sector’. RoboCrops verzorgt tevens een programma op 21 oktober tijdens GreenTech Amsterdam.

 

De eendaagse bijeenkomst op vrijdag 23 oktober dit jaar is op het World Horti Center. Reeds gekochte kaarten zijn geldig voor dat event. Tevens is er tijdens de GreenTech in de RAI in Amsterdam (20-22 oktober) een themaplein Robotica. De inhoudelijke programmering van RoboCrops is daar op woensdag 21 oktober.

Online workshops

De online workshops op vrijdag 24 april duren elk twee uur en worden georganiseerd samen met TU Delft, RoboHouse en Wageningen UR. Indien u interesse heeft om deel te nemen kunt u contact opnemen met Liselotte.deVries@tudelft.nl en uw 1e en 2e keus doorgeven. De titels en tijden van de workshops zijn:

  • 9:00-11:00 – Biomechanical Engineering
  • 11:15-13:15 – Precision & Microsystems + Micro-electronics
  • 13:30-15:30 – Cognitive Robotics / Learning & Autonomous Control
  • 15:45-17:45 – Precision & Microsystems

Geld terug

Deelnemers die reeds een ticket voor het event RoboCrops hebben gekocht, worden persoonlijk benaderd. Degene met een tweedaags kaartje krijgt automatisch geld terug voor één dag. Bent u niet in de gelegenheid om te komen op 23 oktober neem dan contact op met events@innovationquarter.nl. Meer over het programma in World Horti Center, op de GreenTech en de hackathon in RoboHouse volgt binnenkort, o.a via de website van RoboCrops.

Video’s op Youtube

RoboCrops is een platform aan het bouwen waar telers, techniekbedrijven en andere belanghebbenden elkaar vinden. Zij publiceren de komende tijd een serie video’s op hun Youtube-kanaal, waarvan de eerste inmiddels te zien.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties