Lathyrus festival en Nationale tentoonstelling bij Hoeve Ravenstein

  Het Lathyrus Festival en de Nationale tentoonstelling vinden vanaf donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaats op Hoeve Ravenstein op Landgoed Groeneveld in Baarn.

  Na de opening en in de dagen die daarop volgen kan iedere bloemen- en moestuinliefhebber het hart ophalen op het erf van Hoeve Ravenstein. Naast het bezichtigen van de tentoonstelling kunnen bezoekers in de groente-, kruiden- en bloementuin de vele lathyrussen en andere bloemen bewonderen, waaronder de bloemen die hebben meegestreden voor de landelijke titel van 2017.

  In het Boerderijlokaal is een presentatie over het proces wat schuil gaat achter het kweken van de winnende bloem. Alle fijne kneepjes van het vak worden hierbij meegenomen. Speciaal tijdens het Lathyrus Festival is de boerderijwinkel ook op zondag 2 juli geopend.

  Op zaterdag 1 juli en op zaterdag 2 juli geeft The Little Garden of Happiness een kruidenworkshop. Vooraf aanmelden hiervoor is nodig.

  Openingstijden

  De openingstijden van het festival en de tentoonstelling zijn: 29 juni vanaf 14:30 tot en met 17:00 uur; 30 juni en 1 juli van 10:00 tot 17:00 uur en 2 juli van 10.00 tot 16.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

  Bron en foto: Hoeve Ravenstein

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties