Marianne de Winter verlaat De Winter Logistics

Medio november 2017 legt Marianne de Winter van het familiebedrijf De Winter Logistics haar functie neer als directeur. Arnoud de Vries is haar opvolger. Hij gaat samen met Eric de Winter de directie vormen.

Marianne de Winter zegt toe te zijn aan een volgende stap haar carrière. Ze heeft onder meer een achtergrond als commissaris bij politie en locatiedirecteur van twee penitentiaire inrichtingen. De stap van haar naar het familiebedrijf paste zes jaar geleden goed in de levensfase waar het bedrijf zich toen in bevond.

Het bedrijf is in die zes jaar volgens Eric de Winter weer in een andere levensfase gekomen. “We werken in een enorm dynamische wereld. Onze diensten moeten naadloos aansluiten op de vraag van de klant in een markt waar alles vlugger, vaker en verser geleverd moet worden. Het is een strategisch besluit om onze focus nu verder te leggen op de supplychain, waar korte lijnen en vernieuwde afzetmogelijkheden het centrum van aandacht worden. De afgelopen twee jaar is de aandacht reeds verlegd, maar dit gaat nu in een stroomversnelling komen. Het is dus tijd om onze strategie hier verder op aan te passen.”

Over De Vries zegt Eric de Winter: „Arnoud is sterk in de logistieke operatie, dat heeft hij zeven jaar lang bij ons laten zien, Tussentijds heeft hij de functie bekleed als Supplychain Director bij Nature’s Pride.”, aldus Eric. “We zijn blij dat hij weer terugkomt. Met zijn achtergrond zijn we sterk in de logistiek en kunnen we de activiteiten van De Winter Logistics verder uitbouwen.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties