Nice2Get! ziet snelle daghandel als antwoord op late klok

  Per 14 juni 2021 werkt rozenkwekerij Nice2Get! voor de daghandel samen met collega Berg Roses. De samenwerking kwam mede omdat hun sortiment rozen op de veilingklok in Aalsmeer vaak te laat, na de blokken witte en rode rozen, geveild worden. Veel handelaren willen hun spullen zo vroeg mogelijk in de box hebben, niet pas eind van de ochtend of nog later.

  Via een realtime voorraadsysteem en een VMP-koppeling zijn de rozen van Nice2Get! sinds 14 juni direct te bestellen via Berg Roses. Bergs verkoopteam werkte al met twaalf cultivars uit eigen kwekerij en Red Naomi! van Van der Drift Roses. Daar komen nu acht grootbloemige cultivars van Nice2Get! bij. Die 21 grootbloemige cultivars zijn afkomstig van in totaal 27 ha. Zodoende kunnen klanten nu op één adres een breed sortiment grootbloemige rozen kopen, op maat en in behoorlijke aantallen.

  In de nieuwe situatie kunnen kopers die voor 6.00 uur bestellen, hun levering diezelfde ochtend voor 11.00 uur ontvangen. Bestellen ze voor 14.00 uur, dan zijn de rozen voor 6.00 uur de volgende dag in hun box. „Het maakt niet uit of die koper in Naaldwijk, Aalsmeer of elders zit. Wij kunnen de logistiek goed organiseren als de bestellingen voor een van die twee deadlines binnen zijn.”

  In het Vakblad voor de Bloemisterij editie 24 vertellen Robert en Ingrid Koot uitgebreid over de laatste ontwikkelingen op hun rozenkwekerij Nice2Get! in Nieuwveen. Online is dat artikel te vinden via deze link.

  Geen abonnement? Kijk hier of bel 071 5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties