OK Plant introduceert nieuw lifestylemerk

  Tijdens de Orchid Inspiration Days lanceert OK Plant het label Kolibri Company: een overkoepelend label van de consumentenmerken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home.

  Al twaalf jaar verkoopt OK Plant 9 cm Phalaenopsis onder het merk Little Kolibri Orchids. Desiree Olsthoorn, eigenaar van OK Plant: ‘Met Kolibri Company willen wij het startpunt zijn voor een groene lifestyle, waarbij klanten hun huis kunnen transformeren naar een plek waar ze tot rust komen. Het label is onderverdeeld in drie consumentenmerken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home. Nog steeds vanuit dezelfde missie om met ‘een Kolibri’ de kracht van de natuur in huis te halen, boordevol positieve energie.’

  Nieuwe uitstraling

  Vanaf januari 2022 is de Phalaenopsis ook beschikbaar in 12 cm-kweekpot. De groene planten van Kolibri Greens zijn beschikbaar in 6 en 9 cm. Kolibri Home biedt sierpotten en woonaccessoires afgestemd op de huidige interieurtrends. Alle producten worden voorzien van een nieuwe, eenduidige en herkenbare Kolibri-uitstraling.

  Bron en foto: OK Plant

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties