Plantipp twijfelt nog tussen Flower Trials en Garden Trials and Trade

Licentiebureau Plantipp weet nog niet waar hij in week 24 zijn noviteiten gaat tonen: op de Flower Trials of de Garden Trials and Trade. Of misschien wel een derde optie tijdens het open huis van de Gebr. Alkemade.

Peter van Rijssen van licentiebureau Plantipp noemt de nieuwe beurs Garden Trials and Trade een ’superinitiatief’. „Het is een mooie timing om nieuwe soorten te laten zien.” Hij ziet wel een uitdaging voor de nieuwe beurs om in het publiciteitsgeweld rond de Flower Trials – „dat gaat de hele wereld over” – aandacht te trekken. „Ik weet niet of zij voldoende internationale reuring kunnen creëren om bezoek te trekken. Het is een nieuw gebied en mensen die naar de Flower Trials komen zijn gefocust op het Westland en regio Aalsmeer. Dus ze moeten echt overal internationaal gaan communiceren wat het inhoudt, wat bezoekers kunnen verwachten en wat er te zien is.”

Van Rijssen kijkt het daarom nog even aan voordat hij beslist waar hij zijn noviteiten in juni gaat laten zien: op de Flower Trials of op Garden Trials and Trade. Staat Plantipp op de Flower Trials dan op uitnodiging van Armada Young Plants in haar stand in het Westland. Het hangt van de kosten af, naast de eerder genoemde promotieplannen, of Plantipp zelfstandig deelneemt aan Garden Trials and Trade.

Keuze van nog meer bedrijven weten, lees aanstaande vrijdag 2 februari de Bloemisterij.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties