Red Bull bolides ‘racen’ tussen de kassen

Zondagochtend 26 januari was tuinderslaan Bruidsbogerd in Naaldwijk even in de ban van de Formule 1. Red Bull Racing liet twee bolides meerdere malen heen en weer racen voor het maken van een promotiefilmpje. Ze reden bij gerberakwekerij Florein zelfs even naar binnen. Ook enkele hallen op het terrein van veiling Royal FloraHolland in Naaldwijk werden bezocht.

Bull Racing nam afgelopen dagen in Nederland promotiefilmpjes op voor de Dutch Grand Prix, op 3 mei 2020 op het circuit in Zandvoort. Twee oudere F1-wagens van Red Bull, met daarin de lawaaierige V8-motoren, trokken de meeste aandacht. Als bestuurders niet Max Verstappen en Alexander Albon, maar twee ingehuurde coureurs  die hun helmen droegen. Zondagochtend 26 januari was tuinderslaan Bruidsbogerd in Naaldwijk van 7:00 tot 12:00 moeilijk begaanbaar, stond er op een verkeersbord aan het begin van de weg. Alleen de bewoners en Red Bull wisten wat de reden was, anders zou de toeloop waarschijnlijk veel te groot worden.

Vol gas over tuinderslaan
De bolides trokken meermaals vol gas over de tuinderslaan. Soms reeds er een vrachtwagen van retailer Jumbo, sponsor van Verstappen en een van de hoofdsponsors van Grand Prix Zandvoort, kort voor. In de schuur van Florein Gerbera’s waren bloemen op de vloer gestrooid waar een bolide zijn rondjes in maakte. De opnames gingen later die zondag verder in hallen op het terrein van Royal FloraHolland. Zaterdag 25 januari waren de opnames in Maasland, waar een weg langs twee molens tijdelijk was afgezet. De karavaan was eerder ook al gesignaleerd in de containerhavens van Rotterdam. Naar verluidt worden er later nog opnames gemaakt in Scheveningen en Amsterdam.

Nieuwssite Westlanders.nu maakte een filmpje van het bezoek van de bolides.

Even spinnen tussen de gerberabloemen (uit filmpje van Westlanders.nu)
Opnames tussen de kassen aan de Bruidsbogerd in Naaldwijk (foto: Fred van der Voort)
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties