‘Noodrem-petitie al ruim 400 keer ondertekend’

De noodrempetitie was donderdagavond al ruim 400 keer ondertekend. Dat zegt een van de initiatiefnemers Rémi van Adrichem van RM Plants. Volgens hem zijn de 250 benodigde handtekeningen van RFH-leden en de benodigde 5% van de stemmen van leden om een extra ledenraad te kunnen afdwingen al ruimschoots gehaald.

De ruim 400 ondertekenaars van de noodrem-petitie betreft voor het leeuwendeel leden van Royal FloraHolland. Daartussen zitten volgens Van Adrichem ook grote bedrijven uit Nederland en Afrika met miljoenenomzetten.

Amazon

Als er aan de voorwaarden voor een extra ledenvergadering is voldaan, dan overlegt de ledenraad met de RvC en de directie van RFH over de extra vergadering. De ledenraad besluit vervolgens of de extra vergadering er komt.

Amazon is groot geworden omdat bedrijven mochten instappen. Ze hoefden niet. Floriday en certificering worden opgelegd. Royal FloraHolland moet niet dicteren.” Dit zegt Rémi van Adrichem deze week in de Bloemisterij.

Van Adrichem is een van de initiatiefnemers van de noodrem-petitie. De anderen zijn Martin Hogenboom van Vireõ plant sales in De Kwakel, Maurits van der Arend van Patio Plants in Klazienaveen en Robin Jongkind van softwarebedrijf FreshPortal. De actie heet FloriNEE.

Sympathisanten

In het overleg wil FloriNEE de ledenraad verzoeken om een externe audit te laten uitvoeren op Floriday, verplichte certificering en de directie van RFH.

Lees hier het volledige verhaal met Van Adrichem. In het artikel staat ook een reactie van Royal FloraHolland.

guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sonny A. V. Franklin
29 dagen geleden

Your blog post was fantastic, thanks for the great content!

Sonny A. V. Franklin
29 dagen geleden

Thank you for creating such valuable content. Your hard work and dedication are appreciated by so many.

Brenda X. M. Liu
28 dagen geleden

From the insightful commentary to the captivating writing, every word of this post is top-notch. Kudos to the author for producing such fantastic content.

Alaya J. Hendrix
28 dagen geleden

Your blog post was really enjoyable to read, and I appreciate the effort you put into creating such great content. Keep up the great work!

Angelo Baker
28 dagen geleden

Leave a comment and let us know what your favorite blog post has been so far!

Fernanda N. W. Johnston
28 dagen geleden

Thank you for the amazing blog post!

Meilani A. Cox
28 dagen geleden

Keep up the incredible work! I can’t wait to see what you write next.

Titus N. Eaton
28 dagen geleden

Let’s spread the love! Tag a friend who would appreciate this post as much as you did.