Ruim 1,3 miljoen bollen in schooltuinen aangeplant

  Dit najaar ontvangen 2250 klassen een Bulbs4Kids-pakket. Met de 600 bloembollen die in elk pakket zitten, betekent dit dat er meer dan 1,3 miljoen bloembollen in schooltuinen worden geplant. 

  De bloembollenpakketten zijn verdeeld over 6 landen: 450 pakketten zijn bestemd voor Nederlandse basisscholen, 800 voor Duitse basisscholen, 400 voor Engelse basisscholen, 350 voor Franse basisscholen,150 voor Canadese basisscholen en 100 voor Zweedse basisscholen. Deze scholen hebben zich vanaf mei tot en met september ingeschreven.

  Met het Bulbs4Kids-bloembollenpakket maken de deelnemende klassen kennis met bloembollen. Het pakket bevat alle ingrediënten om op een educatieve manier kinderen te laten zien en ervaren hoe bloembollen uitgroeien tot kleurrijke bloemen. In het pakket zitten verschillende soorten bloembollen, schepjes, plantenstekers, werkboekjes en lesondersteuning voor de docent. Ook is er een foto- en videowedstrijd aan verbonden. De hoofdprijs voor de beste inzending is de Gouden Bloembol 2022.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties