Vakblad voor de Bloemisterij Het vak Ruim 30 deelnemers aan Garden Trials and Trade

Ruim 30 deelnemers aan Garden Trials and Trade

0

Ruim 30 bedrijven hebben zich verbonden aan de tweede editie van Garden Trials and Trade 2019 dat op 11, 12 en 13 juni 2019 plaatsvindt. Garden Trials and Trade is het event waar de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond.

Veredelaars en gespecialiseerde licentiebureaus tonen de meest actuele innovaties in het sortiment. Het deelnemersveld van de tweede editie is divers, zowel nationaal als internationaal. Dertien bedrijven komen uit regio Greenport Boskoop en verder is er deelname uit alle delen van Nederland. Internationale deelnemers komen uit Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en VS.

De beurs krijgt een mooie groene en transparante uitstraling. Voor de indeling is gekozen voor een open structuur met hagen van 1,80 m hoog als afscheiding tussen twee stands. Hierdoor ontstaat een compacte en overzichtelijke beursvloer.

Bedrijven die deelnemen aan Garden Trials and Trade kunnen planten inzenden voor de nieuwighedenkeuring. De jurering van de nieuwigheden is in handen van een deskundige keuringscommissie van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen.

Reageer op dit artikel

avatar