Rustige, positieve eerste dag Trade Fair Naaldwijk

De eerste dag, 6 maart, van de Trade Fair Naadwijk verliep rustig. Kwam dat door de meer kritische houding van Royal FloraHolland omtrent welke bezoekers welkom zijn? Neemt niet weg dat de handelsstemming goed was.

De ene standhouder kon goed leven met de relatief rustige eerste beursdag, omdat ze netwerken met vakhandel en vakgenoten de belangrijkste drijfveer vinden voor hun deelname. Andere zien toch liever wat met reuring. Iedereen is wat hen betreft welkom. Algemeen geldt: de handelsstemming is gunstig. Het voorjaar lonkt, wegen in de meeste exportlanden zijn sneeuwvrij en groen is hot. Phalaenopsistelers moetenwel alle zeilen bijzetten. En dat doen ze.

Bij ingang in- en uitgang 319 stond een auto van Bamboo Orchid geparkeerd, die niet alleen opviel vanwege de opvallende bedrukking. Ook aan de binnenkant is gedacht. Check de fotoserie:

 

Het thema van de beurs is ‘Connect to a Green Start’. Royal FloraHolland wil een zo compleet mogelijk aanbod voor inkopers bieden. Meer dan 300 plantenaanvoerders en leveranciers van producten met toegevoegde waarden laten op de beursvloer hun producten zien. Er is tevens een wand met nieuwe of bijzondere producten van exposanten.

Dit jaar waren voor het eerst ook bedrijven met toegevoegde waarde welkom. Het aantal pottenleveranciers en leveranciers van hoezen en printmateriaal is echter nog beperkt. Van de 239 standhouders nog geen 10.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties