Hortipoint Superplant sluit zich aan bij OZ Planten

Superplant sluit zich aan bij OZ Planten

0

Superplant B.V. uit Aalsmeer sluit zich aan bij OZ Planten. Algemeen directeur Henk-Willem Spaargaren van OZ Planten ziet hierdoor mogelijkheden om de positie binnen het groothandelssegment te versterken.

Directeur-eigenaar Frank Notenboom van Superplant ziet grote kansen met deze aansluiting. Notenboom: „Het netwerk, de logistiek alsmede de state-of-the-art web omgeving van OZ Planten biedt ons team van specialisten veel mogelijkheden om onze groothandelsklanten nog beter te bedienen. Wij zullen als team binnen het team elkaar gaan versterken”.

Algemeen directeur Henk-Willem Spaargaren van OZ Planten ziet veel mogelijkheden door de integratie van het team van Superplant om haar positie binnen het groothandelssegment te versterken. Spaargaren: „OZ Planten kan voor de klanten van Superplant veel meerwaarde bieden, onder meer door onze logistiek, marketing en digitalisering. Dit versterkt de positie van de klanten en biedt groeimogelijkheden, daar ben ik van overtuigd”.

Het management en de bedrijfsnaam Superplant blijven na de aansluiting ongewijzigd.

Vanuit Aalsmeer richt Superplant zich al meer dan tien jaar op de belevering van de groothandel met kamer- en tuinplanten, naar diverse landen in Europa. Deels middels dagelijkse inkoop via de veilingsystemen, deels rechtstreeks bij plantenkwekers.

Arie-Frans Middelburg
Arie-Frans Middelburg werkt sinds 2002 als redacteur bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Hij schrijft onder meer over veilingen, logistiek en ontwikkelingen in de sierteelt in het buitenland.

Reageer op dit artikel

avatar