Tuinbouw Ondernemersprijs pas 2022 weer actief


  De organisatie van de Tuinbouw Ondernemersprijs slaat 2021 over. Het was al bekend dat er geen verkiezing van beste ondernemer zou zijn. De nieuwjaarsbijeenkomst in de Keukenhof, inclusief webinar is nu ook afgelast. De organisatie richt zich op 2022, met vernieuwde opzet van de verkiezing.

  Het bestuur van Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs heeft besloten om een jaar over te slaan. En in 2022 krijgt de verkiezing een vernieuwde opzet. Voorzitter Michiel F. van Ginkel: ‘De afgelopen maanden was weer duidelijk dat de tuinbouwsector vitaal is; ze is in staat te improviseren, aan te passen en te overwinnen. Dát willen we met de Tuinbouw Ondernemersprijs 2022 benadrukken. Het geeft ons tijd om ons te bezinnen om op een nieuwe manier onderscheidend ondernemerschap en nieuwe initiatieven in de schijnwerpers te zetten. Om ondernemers te belonen en te inspireren. Want er zijn veel prachtige ondernemingen en bedrijven die de schouders zetten onder de sector. In deze tijden verdienen zij waardering. Vanaf juni zullen we u daarover informeren’.

  Begin september maakte de organisatie al bekend dat de Tuinbouw Ondernemersprijs begin 2021 niet zou worden uitgereikt. De organisatie stelt dat ondernemers door de Covid-19 crisis wel wat anders aan hun hoofd hebben dan deze verkiezing. Men was toen nog voornemens om wel een nieuwjaarsreceptie te organiseren. En enkele ‘verhalen’ van tuinbouwondernemers zouden online, via een webinar, worden gedeeld.

  Prijs blijft bij winnaar 2020

  Telersvereniging Prominent, de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020, houdt de titel nog een extra jaar. Door de maatregelen rondom de pandemie heeft de telersvereniging nog niet maximaal profijt van de prijs ontvangen, stelt het bestuur van Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs.

  Jack Groenwegen van tomatentelersvereniging Prominent, die in 2020 de de Tuinbouw Ondernemersprijs won

  Dit artikel verder lezen?

  Wachtwoord vergeten

  Uw voordelen

  • Toegang tot alle besloten Plus-artikelen: analyses, interviews, opinie, duiding
  • Wekelijks ons digitale magazine in je e-mail en/of
  • Ontvang elke vrijdag het tijdschrift Vakblad voor de Bloemisterij
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties