Hortipoint Van Zijverden hoogste tuinbouwnotering in AgriTop 50

Van Zijverden hoogste tuinbouwnotering in AgriTop 50

0

CEO Marco van Zijverden van Dutch Flower Group is dit jaar als hoogste notering uit de tuinbouw binnengekomen op nummer 20 in de AgriTop 50, de lijst van vakblad Boerderij met de meest invloedrijke mensen in de land- en tuinbouw.

Bovenaan de lijst staat voorzitter Frans Keurentjes van zuivelcoöperatie FrieslandCampina, gevolgd door Ruud Huirne, tot en met eind dit jaar directeur Food & Agri bij Rabobank. Op de derde plaats staat voorzitter Marc Calon van LTO Nederland en op de vierde plek minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

De tuinbouw komt met Van Zijverden vanaf nummer 20 in beeld. Hij steeg van plek 26. Voorzitter Sjaak van der Tak van LTO Glaskracht Nederland vinden we op nummer 23 (gestegen van 29). Nieuw op plek 27 is microgroententeler Rob Baan. CEO Steven van Schilfgaarde van Royal FloraHolland staat op 29.

Quincy von Bannisseht
Quincy von Bannisseht is redacteur van het Vakblad voor de Bloemisterij. Voor onderwerpen op het gebied van onder meer handelspolitiek, economie, agribusiness, logistiek en marktontwikkelingen draait hij zijn hand niet om.

Reageer op dit artikel

avatar