Verzekeraar keert Royal FloraHolland gestolen miljoenen uit

De verzekeraar van Royal FloraHolland heeft besloten in de zaak van de miljoenendiefstal door medewerker Mohammed G.M. conform de polisvoorwaarden uit te keren. CEO Steven van Schilfgaarde is blij dat het dossier voor het eind van het jaar gesloten kan worden.

CEO Steven van Schilfgaarde: „De diefstal heeft grote impact gehad. Zelf was ik diep geraakt en ook binnen de organisatie was de schok groot. Dat gold ook voor onze kwekers. Je hoopt altijd dat dit je niet overkomt. Ik ben dan ook blij dat we voor het einde van het jaar het dossier kunnen sluiten.”

De diefstal door medewerker Mohammed G.M. betrof een bedrag van €4.3 miljoen. Dat krijgt de veiling nu grotendeels terug van de verzekering. Royal FloraHolland heeft een eigen risico van €250.000,-

Naar aanleiding van het fraude-incident is bij de veiling een verbeterprogramma in uitvoering waarbij processen en procedures verder worden aangescherpt.

Hier lees je meer over de diefstal bij Royal FloraHolland.

Hier lees je in het digitale magazine van de Bloemisterij een interview met CEO Steven van Schilfgaarde over de diefstal.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties