Vivian Reijs trapt vrijwilligersactie van Sion af

Donderdag 9 november gaf Vivian Reijs in de stand van Sion de aftrap van de ‘Vivion Vrijwilligersactie’. De ambassadrice van de potorchidee overhandigde ‘haar’ orchidee aan vrijwilliger Carla Kerklaan.

Vorig jaar doopte Sion op de Trade Fair orchidee ‘Vivion’, vernoemd naar Vivian Reijs. Dit jaar was de presentatrice weer aanwezig in de stand, dit maal om de vrijwilligersactie van Sion in te luiden. Carla Kerklaan, oud medewerkster van Sion en nu vrijwilliger bij de kringloop in De Lier, kreeg op de beurs de Vivion-orchidee officieel overhandigd. Op 7 december krijgt dit een vervolg, dan worden er nog vijftig van deze orchideeën aan vrijwilligers uitgereikt. Door heel Nederland kunnen mensen vrijwilligers aanmelden via de online kanalen van Reijs.

Reijs is de ambassadrice van de potorchidee. Met regelmaat plaatst zij content over de potplant op haar kanalen. „Phalaenopsis kent iedereen wel, maar via de sociale media wil ik laten zien welke orchideeën er nog meer te koop zijn. Ik wil de verscheidenheid overbrengen en laten zien dat de plant hip is. Regelmatig krijg ik orchideeën toegestuurd en ongeveer elke maand zet ik iets over de orchidee op mijn kanalen.”

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties