’Bizar druk’ op eerste dag Voorjaarsbeurs Groen-Direkt

De aftrap van het voorjaarsseizoen bij Groen-Direkt zorgde vandaag voor tevreden gezichten. Het was volgens deelnemers ’goed druk’ en op de lagenbeurs werden volop orders geschreven.

Vorig jaar sprak een van de deelnemers aan de Voorjaarsbeurs op de eerste dag over een ’lawine aan mensen’. Ook dit jaar lijkt de start van het voorjaarsseizoen bij Groen-Direkt weer veelbelovend.

„Het is zeker niet minder dan vorig jaar”, zegt Buxus-kweker Piet Smits vanuit zijn stand op het PPP. „De stemming is goed en ik heb tot nu toe op de lagenbeurs meer verkocht dan vorig jaar.”

Ook kweker Paul Sneijers spreekt van een prima eerste dag. In zijn stand op het PPP laat hij met name een concept van bodembedekkers zien. „Ik heb een goede aanloop gehad van bestaande en potentieel nieuwe klanten. Ook de verkoop op de lagenbeurs ziet er tot nu toe goed uit”, aldus de kweker uit Beek en Donk.

Alle nationaliteiten

Taaf Rosbergen, directeur van Groen-Direkt zag op de eerste dag alle nationaliteiten voorbij komen. „Het is bizar druk. Voor exacte cijfers vind ik het nog te vroeg, maar klanten bestellen veel en voor grote bedragen.”

Woensdag 6 februari is de tweede en laatste dag van de Voorjaarsbeurs Groen-Direkt.

Foto’s: Groen-Direkt

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties